Produk Lelaki Archive

 • Jamu Vigor For Men, telah diamalkan dari satu generasi ke satu generasi. Dihasilkan dari ramuan terbaik herba hutan hujan Malaysia untuk mengekalkan kesihatan yang sempurna dan kecergasan yang maksima sepanjang hari.

  JAMU VIGOR FOR MEN – RM50.00

  Jamu Vigor For Men, telah diamalkan dari satu generasi ke satu generasi. Dihasilkan dari ramuan terbaik herba hutan hujan Malaysia untuk mengekalkan kesihatan yang sempurna dan kecergasan yang maksima sepanjang hari.

 • Kopi Al-Habsyee adalah produk kopi berherba yang digabungkan melalui warisan sezaman dan teknologi sains nutrisi hasil dari rahsia hutan hujan yang semulajadi.

  KOPI AL HABSYEE – RM30.00

  Kopi Al-Habsyee adalah produk kopi berherba yang digabungkan melalui warisan sezaman dan teknologi sains nutrisi hasil dari rahsia hutan hujan yang semulajadi.

 • Vakoou adalah seluar dalam khas untuk lelaki yang dicipta dengan menggunakan bahan gentian magnet berkuasa tinggi (astronomic magnetic fiber material), dibalut menggunakan gentian buluh Nano berteknologi magnetik.

  VAKOOU RM110.00

  Vakoou adalah seluar dalam khas untuk lelaki yang dicipta dengan menggunakan bahan gentian magnet berkuasa tinggi (astronomic magnetic fiber material), dibalut menggunakan gentian buluh Nano berteknologi magnetik.

 • Sinrex adalah produk kesihatan khusus untuk lelaki yang pertama didunia yang mengabungkan 2 jenis pil dalam satu pek khas. Pil berwarna merah untuk menambah stamina dan kekuatan seksual seorang lelaki manakala pil berwarna biru khas untuk menambah kuantiti air mani dan sperma.

  SINREX – RM290.00

  Sinrex adalah produk kesihatan khusus untuk lelaki yang pertama didunia yang mengabungkan 2 jenis pil dalam satu pek khas. Pil berwarna merah untuk menambah stamina dan kekuatan seksual seorang lelaki manakala pil berwarna biru khas untuk menambah kuantiti air mani dan sperma.

 • Love Ring adalah cincin penambat zakar yang mampu membantu mengeraskan zakar lelaki dan memberikan kelainan kepada isteri anda.

  LOVE RING – RM20.00

  Love Ring adalah cincin penambat zakar yang mampu membantu mengeraskan zakar lelaki dan memberikan kelainan kepada isteri anda.

 • Soy Collagen, Goji & Guarana Plus Pati Halia Yusmira dirumus khas untuk lelaki dan wanita agar kulit lebih muda, cantik dan cerah disamping menguatkan badan dan memberi stamina tambahan kepada pengguna.

  SOY COLLAGEN, GOJI & GUARANA PLUS PATI HALIA YUSMIRA – RM55.00

  Soy Collagen, Goji & Guarana Plus Pati Halia Yusmira dirumus khas untuk lelaki dan wanita agar kulit lebih muda, cantik dan cerah disamping menguatkan badan dan memberi stamina tambahan kepada pengguna.

 • Kizlipp diperbuat daripada ramuan herba semulajadi yang sesuai untuk meningkatkan kualiti kehidupan lelaki. Ia adalah supplemen sihat tambahan dalam permakanan harian untuk meningkatkan sistem sirkulasi badan dan kesihatan umum.

  Kizlipp Rm175

  Kizlipp diperbuat daripada ramuan herba semulajadi yang sesuai untuk meningkatkan kualiti kehidupan lelaki. Ia adalah supplemen sihat tambahan dalam permakanan harian untuk meningkatkan sistem sirkulasi badan dan kesihatan umum.

 • Volume Pills adalah produk 100% herba untuk meningkatkan pengeluaran air mani dan sperma semasa anda “pancut”.

  Volume Pills Rm290.00

  Volume Pills adalah produk 100% herba untuk meningkatkan pengeluaran air mani dan sperma semasa anda “pancut”.

 • Semenax adalah produk kesihatan berasaskan herba khusus untuk lelaki yang ingin menambah sperma a.k.a air mani secara semulajadi. Dengan kandungan herba-herba yang memang telah dikenali sejak zaman berzaman bagus untuk kesihatan zakar lelaki, Semenax adalah jawapan buat anda.

  Semenax Rm290.00

  Semenax adalah produk kesihatan berasaskan herba khusus untuk lelaki yang ingin menambah sperma a.k.a air mani secara semulajadi. Dengan kandungan herba-herba yang memang telah dikenali sejak zaman berzaman bagus untuk kesihatan zakar lelaki, Semenax adalah jawapan buat anda.

 • Pharmia Vigor membantu menambah stamina seks lelaki hasil dari kandungan herba hebat yang terdapat didalamnya. Herba-herba yang terdapat dalam pharmiavigor membantu meningkatkan paras hormon testosterone lelaki.

  Pharmia Vigor Rm150

  Pharmia Vigor membantu menambah stamina seks lelaki hasil dari kandungan herba hebat yang terdapat didalamnya. Herba-herba yang terdapat dalam pharmiavigor membantu meningkatkan paras hormon testosterone lelaki.

 • Romeo dari Atika Beauty adalah khusus untuk lelaki sejati. Dengan herba hebat seperti Tongkat Ali Hitam dan Ubi Jaga dan campuran Jus Guava dengan Ginseng khusus untuk mengekalkan khasiatnya sebagai makananan tambahan untuk lelaki.

  ROMEO Atika Beauty Rm55

  Romeo dari Atika Beauty adalah khusus untuk lelaki sejati. Dengan herba hebat seperti Tongkat Ali Hitam dan Ubi Jaga dan campuran Jus Guava dengan Ginseng khusus untuk mengekalkan khasiatnya sebagai makananan tambahan untuk lelaki.

 • Power Extender menggunakan teknik regangan dimana regangan lembut pada zakar secara konsisten akan menambahkan bilangan sel pada zakar anda sekaligus akan menambah diameter dan kepanjangan zakar anda. Ia telah terbukti berkesan hasil kajian pakar-pakar sakit tuan.

  Power Extender Rm190

  Power Extender menggunakan teknik regangan dimana regangan lembut pada zakar secara konsisten akan menambahkan bilangan sel pada zakar anda sekaligus akan menambah diameter dan kepanjangan zakar anda. Ia telah terbukti berkesan hasil kajian pakar-pakar sakit tuan.

 • Super Magic Tissue merupakan tisu basah khas untuk lelaki yang ingin tahan lama diranjang. Mengandungi antiseptic dan dijamin tiada kesan sampingan. Sekali penggunaan mampu bertahan 30-60 minit berjimak.

Sekotak Super Magic Tissue mempunyai 6 peket.

  Super Magic Tissue Rm25.00

  Super Magic Tissue merupakan tisu basah khas untuk lelaki yang ingin tahan lama diranjang. Mengandungi antiseptic dan dijamin tiada kesan sampingan. Sekali penggunaan mampu bertahan 30-60 minit berjimak.

  Sekotak Super Magic Tissue mempunyai 6 peket.

 • U Penis Sleeve dipakai ketika zakar sedang menegang. U Sleeve diperbuat dari silikon jadi ianya bersifat anjal sesuai untuk semua jenis zakar. Ianya juga tidak bertoksik dan tidak berbahaya.

  Kondom U Penis Sleeve Rm35.00

  U Penis Sleeve dipakai ketika zakar sedang menegang. U Sleeve diperbuat dari silikon jadi ianya bersifat anjal sesuai untuk semua jenis zakar. Ianya juga tidak bertoksik dan tidak berbahaya.

 • Reversible Penis Sleeve dipakai ketika zakar sedang menegang. Reversible Sleeve diperbuat dari silikon jadi ianya bersifat anjal sesuai untuk semua jenis zakar. Ianya juga tidak bertoksik dan tidak berbahaya.

  Kondom Reversible Penis Sleeve Rm30.00

  Reversible Penis Sleeve dipakai ketika zakar sedang menegang. Reversible Sleeve diperbuat dari silikon jadi ianya bersifat anjal sesuai untuk semua jenis zakar. Ianya juga tidak bertoksik dan tidak berbahaya.

 • Plankton Penis Sleeve dipakai ketika zakar sedang menegang. Plankton Sleeve diperbuat dari silikon jadi ianya bersifat anjal sesuai untuk semua jenis zakar. Ianya juga tidak bertoksik dan tidak berbahaya.

  Kondom Plankton Penis Sleeve Rm30.00

  Plankton Penis Sleeve dipakai ketika zakar sedang menegang. Plankton Sleeve diperbuat dari silikon jadi ianya bersifat anjal sesuai untuk semua jenis zakar. Ianya juga tidak bertoksik dan tidak berbahaya.

 • Lotus Penis Sleeve dipakai ketika zakar sedang menegang. Lotus Sleeve diperbuat dari silikon jadi ianya bersifat anjal sesuai untuk semua jenis zakar. Ianya juga tidak bertoksik dan tidak berbahaya.

  Kondom Lotus Penis Sleeve Rm30.00

  Lotus Penis Sleeve dipakai ketika zakar sedang menegang. Lotus Sleeve diperbuat dari silikon jadi ianya bersifat anjal sesuai untuk semua jenis zakar. Ianya juga tidak bertoksik dan tidak berbahaya.

 • Half Penis Sleeve dipakai ketika zakar sedang menegang. Half Penis Sleeve diperbuat dari silikon jadi ianya bersifat anjal sesuai untuk semua jenis zakar. Ianya juga tidak bertoksik dan tidak berbahaya.

  Kondom Half Penis Sleeve Rm30.00

  Half Penis Sleeve dipakai ketika zakar sedang menegang. Half Penis Sleeve diperbuat dari silikon jadi ianya bersifat anjal sesuai untuk semua jenis zakar. Ianya juga tidak bertoksik dan tidak berbahaya.

 • Elephant Penis Sleeve dipakai ketika zakar sedang menegang. Elephant Sleeve diperbuat dari silikon jadi ianya bersifat anjal sesuai untuk semua jenis zakar. Ianya juga tidak bertoksik dan tidak berbahaya.

  Kondom Elephant Penis Sleeve Rm30.00

  Elephant Penis Sleeve dipakai ketika zakar sedang menegang. Elephant Sleeve diperbuat dari silikon jadi ianya bersifat anjal sesuai untuk semua jenis zakar. Ianya juga tidak bertoksik dan tidak berbahaya.

 • Bead Penis Sleeve dipakai ketika zakar sedang menegang. Bead Sleeve diperbuat dari silikon jadi ianya bersifat anjal sesuai untuk semua jenis zakar. Ianya juga tidak bertoksik dan tidak berbahaya.

  Kondom Bead Penis Sleeve Rm30.00

  Bead Penis Sleeve dipakai ketika zakar sedang menegang. Bead Sleeve diperbuat dari silikon jadi ianya bersifat anjal sesuai untuk semua jenis zakar. Ianya juga tidak bertoksik dan tidak berbahaya.

 • Vimax Volume ialah makanan tambahan atau food suplemen untuk lelaki, yang mampu membantu meningkatkan tahap kesuburan lelaki secara 100% herba asli. Secara amnya, ia mampu membawa kesan positif kepada sistem reproduktif lelaki serta mengekalkan kesihatan lelaki.

  Vimax Volume Rm290.00

  Vimax Volume ialah makanan tambahan atau food suplemen untuk lelaki, yang mampu membantu meningkatkan tahap kesuburan lelaki secara 100% herba asli. Secara amnya, ia mampu membawa kesan positif kepada sistem reproduktif lelaki serta mengekalkan kesihatan lelaki.

 • Jantan Oil direka khusus untuk mengurut bahagian sulit lelaki iaitu zakar agar ianya keras, besar, mantap dan bersedia untuk bertarung ketika diperlukan.Jantan Oil diformulasikan dari minyak zaitun, ekstrak lintah dan herba-herba melayu yang lain.

  Jantan Oil Rm37.00

  Jantan Oil direka khusus untuk mengurut bahagian sulit lelaki iaitu zakar agar ianya keras, besar, mantap dan bersedia untuk bertarung ketika diperlukan.Jantan Oil diformulasikan dari minyak zaitun, ekstrak lintah dan herba-herba melayu yang lain.

 • Erotica XL dapat melancarkan perjalanan darah terus ke zakar dan sekaligus dapat membesarkan saiz zakar anda. Formulasi terkini bio-teknologi mampu memberi kemantapan kelelakian secara menyeluruh. Sapukan beberapa titik minyak Erotica XL pada tapak tangan dan urut pada zakar dari pangkal hingga ke hujung. Ulangi urutan tersebut untuk beberapa kali.

  Erotica XL RM40.00

  Erotica XL dapat melancarkan perjalanan darah terus ke zakar dan sekaligus dapat membesarkan saiz zakar anda. Formulasi terkini bio-teknologi mampu memberi kemantapan kelelakian secara menyeluruh. Sapukan beberapa titik minyak Erotica XL pada tapak tangan dan urut pada zakar dari pangkal hingga ke hujung. Ulangi urutan tersebut untuk beberapa kali.

 • Prof Oil merupakan minyak urut khas untuk zakar lelaki. Dihasilkan khusus dari herba-herba, Prof Oil mampu menambah saiz zakar anda, menguatkan zakar anda, membantu lelaki mengawal ejakulasi pra matang yang sering menghantui setiap lelaki dan lain-lain khasiat lagi.

  Prof Oil Rm31.99

  Prof Oil merupakan minyak urut khas untuk zakar lelaki. Dihasilkan khusus dari herba-herba, Prof Oil mampu menambah saiz zakar anda, menguatkan zakar anda, membantu lelaki mengawal ejakulasi pra matang yang sering menghantui setiap lelaki dan lain-lain khasiat lagi.

 • King Cobra Oil merupakan minyak urut khas untuk zakar lelaki. Dihasilkan khusus dari herba-herba, King Cobra Oil mampu menambah saiz zakar anda, menguatkan zakar anda, membantu lelaki mengawal ejakulasi pra matang yang sering menghantui setiap lelaki dan lain-lain khasiat lagi.

  King Cobra Oil Rm31.99

  King Cobra Oil merupakan minyak urut khas untuk zakar lelaki. Dihasilkan khusus dari herba-herba, King Cobra Oil mampu menambah saiz zakar anda, menguatkan zakar anda, membantu lelaki mengawal ejakulasi pra matang yang sering menghantui setiap lelaki dan lain-lain khasiat lagi.

 • ProSolution dihasilkan dengan ramuan unik 100% herba dikilangkan bertaraf GMP khusus untuk meningkatkan keupayaan pengaliran darah dizakar sekaligus meningkatkan tahap seksual anda. Kesan herba semulajadi dalam ProSolution adalah lebih baik dari produk seks yang berasaskan bahan kimia seperti viagra dan lain-lain.

  ProSolution Rm290.00

  ProSolution dihasilkan dengan ramuan unik 100% herba dikilangkan bertaraf GMP khusus untuk meningkatkan keupayaan pengaliran darah dizakar sekaligus meningkatkan tahap seksual anda. Kesan herba semulajadi dalam ProSolution adalah lebih baik dari produk seks yang berasaskan bahan kimia seperti viagra dan lain-lain.

 • Smilax Juice merupakan adunan lebih daripada 30 jenis Herba dan Rempah-Ratus serta Sumber Botani Asli yang bermutu tinggi dan amat berkhasiat untuk kaum lelaki.

  NFA Smilax Juice Rm55.00

  Smilax Juice merupakan adunan lebih daripada 30 jenis Herba dan Rempah-Ratus serta Sumber Botani Asli yang bermutu tinggi dan amat berkhasiat untuk kaum lelaki.

 • Satu-satunya alat pembesar zakar yg diiktiraf oleh komuniti kesihatan sedunia.Beribu pengamal perubatan seluruh dunia telah mengesahkan keberkesanan Andropenis® diklinik dan hospital mereka. Material berkualiti tinggi dan selamat dari aspek kesihatan telah digunakan untuk mencipta Andropenis® Gold.

  Andropenis Gold Rm900

  Satu-satunya alat pembesar zakar yg diiktiraf oleh komuniti kesihatan sedunia.Beribu pengamal perubatan seluruh dunia telah mengesahkan keberkesanan Andropenis® diklinik dan hospital mereka. Material berkualiti tinggi dan selamat dari aspek kesihatan telah digunakan untuk mencipta Andropenis® Gold.

 • Pro Extender | ProExtender adalah alat untuk membesarkan dan memanjangkan saiz zakar lelaki dengan menggunakan konsep daya tarikkan.Pro Extender menggunakan daya tarikkan untuk membantu zakar anda memanjang dan membesar secara semulajadi. Dan ianya kekal walaupun anda berhenti menggunakan Pro Extender. Daya tarikkan akan menyebabkan sel-sel dizakar anda membahagi dan bertambah sekaligus membesarkan dan memanjangkan zakar anda.

  Pro Extender | ProExtender (Panjangkan dan Besarkan Zakar) Rm190

  Pro Extender | ProExtender adalah alat untuk membesarkan dan memanjangkan saiz zakar lelaki dengan menggunakan konsep daya tarikkan.Pro Extender menggunakan daya tarikkan untuk membantu zakar anda memanjang dan membesar secara semulajadi. Dan ianya kekal walaupun anda berhenti menggunakan Pro Extender. Daya tarikkan akan menyebabkan sel-sel dizakar anda membahagi dan bertambah sekaligus membesarkan dan memanjangkan zakar anda.

 • Alat Pembesar Zakar No 1 di Dunia!!! “MAX-XTENDER” – ALAT PEMBESAR ZAKAR YANG TELAH TERBUKTI BERKESAN Mudah digunakan, tidak menyakitkan dan boleh digunakan pada bila-bila masa. Max-Xtender memanjangkan zakar dan...

  Max Xtender (Panjangkan dan Besarkan Zakar) Rm135

  Alat Pembesar Zakar No 1 di Dunia!!! “MAX-XTENDER” – ALAT PEMBESAR ZAKAR YANG TELAH TERBUKTI BERKESAN Mudah digunakan, tidak menyakitkan dan boleh digunakan pada bila-bila masa. Max-Xtender memanjangkan zakar dan…

 • Handsome Up Penis Pump (Panjangkan dan Besarkan Zakar)

  Handsome Up Penis Pump (Panjangkan dan Besarkan Zakar) Rm150.00

  Handsome Up Penis Pump (Panjangkan dan Besarkan Zakar)

 • Bukan itu saja, penis prober sleeves juga bertindak seperti kondom. Digalakkan digunakan bersama cincin penambat zakar untuk mengelakkan penis prober sleeves tercabut ketika berjimak. Cuci selepas habis menggunakannya dan kemudian simpan dalam peti sejuk.

  Penis Prober Sleeve Rm30.00

  Bukan itu saja, penis prober sleeves juga bertindak seperti kondom. Digalakkan digunakan bersama cincin penambat zakar untuk mengelakkan penis prober sleeves tercabut ketika berjimak. Cuci selepas habis menggunakannya dan kemudian simpan dalam peti sejuk.

 • Vibrating Ring dicipta khusus untuk memberi kelainan dalam hubungan seksual antara suami dan isteri.

  Penis Vibrating Ring Rm20.00

  Vibrating Ring dicipta khusus untuk memberi kelainan dalam hubungan seksual antara suami dan isteri.

 • Cincin penambat zakar merupakan alatan yang dipakai sewaktu zakar sedang menegang dan mampu membantu lelaki mengawal pancutan pra-matang.

  Cincin Penambat Zakar (Ego Ring) Rm20.00

  Cincin penambat zakar merupakan alatan yang dipakai sewaktu zakar sedang menegang dan mampu membantu lelaki mengawal pancutan pra-matang.

 • Sensaoil diadun dengan gabungan estrak lintah yang mengandungi hirudin, pheromone dan histamin. Formula ini juga mengadungi minyak zaitun, lada hitam dan halia. Sensaoil boleh merawat penyakit seperti sakit otot, kekejangan...

  Sensaoil Penis (Minyak Lintah) Rm39.99

  Sensaoil diadun dengan gabungan estrak lintah yang mengandungi hirudin, pheromone dan histamin. Formula ini juga mengadungi minyak zaitun, lada hitam dan halia. Sensaoil boleh merawat penyakit seperti sakit otot, kekejangan…

 • Sensa Cream adalah gabungan estrak lintah, halia, bunga cengkih, lada hitam dan minyak zaitun. Istimewanya formula Sensa Cream dipertingkatkan dengan ekstrak Butea Superba yang sudah terkenal dengan keberkesanan dalam merawat...

  Sensa Penis Cream (Krim Lintah) Rm40.00

  Sensa Cream adalah gabungan estrak lintah, halia, bunga cengkih, lada hitam dan minyak zaitun. Istimewanya formula Sensa Cream dipertingkatkan dengan ekstrak Butea Superba yang sudah terkenal dengan keberkesanan dalam merawat…

 • Suami disyorkan memakai Losyen BRUTAL 30~60 minit sebelum bersama isteri dan ianya berkesan sehingga 10 jam. Sapukan ataulumur rata pada sekeliling di bahagian leher alat suami (terutama bahagian bawah/sensitive area) boleh sapukan keseluruhan. Ianya tidak terasa sejuk dan kebas. Sebaiknya basuh terlebih dahulu alam kelamin suami sebelum bersama isteri.

  Losyen Power 31 Brutal Rm50.00

  Suami disyorkan memakai Losyen BRUTAL 30~60 minit sebelum bersama isteri dan ianya berkesan sehingga 10 jam. Sapukan ataulumur rata pada sekeliling di bahagian leher alat suami (terutama bahagian bawah/sensitive area) boleh sapukan keseluruhan. Ianya tidak terasa sejuk dan kebas. Sebaiknya basuh terlebih dahulu alam kelamin suami sebelum bersama isteri.

 • Dirumus khas untuk suami supaya tahan lebih lama ketika bersama isteri.

  Minyak Power VCO31(Tahan Lama) Rm40.00

  Dirumus khas untuk suami supaya tahan lebih lama ketika bersama isteri.

 • Magnamax Peloop Ring, Cincin Pembesar Zakar!!! Magnamax Peloop Ring akan menghasilkan medan magnet pada pangkal zakar anda dimana salur darah melaluinya. Bila darah melalui medan magnet ini, sel darah berputar...

  Magnamax Peloop Ring (Besarkan Zakar) Rm100.00

  Magnamax Peloop Ring, Cincin Pembesar Zakar!!! Magnamax Peloop Ring akan menghasilkan medan magnet pada pangkal zakar anda dimana salur darah melaluinya. Bila darah melalui medan magnet ini, sel darah berputar…

 • Pertama sekali, Vimax adalah makanan tambahan (atau Food Supplement) untuk para lelaki. 100% diformulasi dan diperbuat daripada herba - herba terhebat.

  Vimax Canada Capsules (Besarkan Zakar) Rm290.00

  Pertama sekali, Vimax adalah makanan tambahan (atau Food Supplement) untuk para lelaki. 100% diformulasi dan diperbuat daripada herba – herba terhebat.

 • Clear Penis Sleeve

  Clear Penis Sleeve Rm30.00

  Clear Penis Sleeve

 • Pacak Langit Pearl dihasilkan dengan 100% herba asli yang dijamin tidak membawa sebarang kesan sampingan malah ianya selamat

  Pacak Langit Pearl Plus (Banyakkan Kuantiti & Kualiti Air Mani) Rm50

  Pacak Langit Pearl dihasilkan dengan 100% herba asli yang dijamin tidak membawa sebarang kesan sampingan malah ianya selamat

 • Jantan Gel direka khusus untuk membantu lelaki tahan lebih lama diranjang, meningkatkan keyakinan diri dan memuaskan pasangan. Jantan Gel diformulasikan 100% dari herba melayu purba yang telah diiktiraf turun temurun dalam membantu lelaki tahan lebih lama diranjang.

  Jantan Gel Rm60.00

  Jantan Gel direka khusus untuk membantu lelaki tahan lebih lama diranjang, meningkatkan keyakinan diri dan memuaskan pasangan. Jantan Gel diformulasikan 100% dari herba melayu purba yang telah diiktiraf turun temurun dalam membantu lelaki tahan lebih lama diranjang.

 • Produk yang mesti dimiliki oleh suami muda yang cepat "tewas" ketika melayari bahtera atau suami yang mengalami masalah ejakulasi pramatang

  Cincin Askmara Kanda Rm67.00

  Produk yang mesti dimiliki oleh suami muda yang cepat “tewas” ketika melayari bahtera atau suami yang mengalami masalah ejakulasi pramatang

 • Lotion power 3 lines diformulasi khusus untuk kegunaan mengurut zakar. Ianya berfungsi melegakan zakar, mengembangkan zakar, melancarkan darah dikawasan zakar, menguatkan otot-otot zakar dan membuatkan zakar tahan lama dan lasak.

  Lotion Power 3 Lines Rm50.00

  Lotion power 3 lines diformulasi khusus untuk kegunaan mengurut zakar. Ianya berfungsi melegakan zakar, mengembangkan zakar, melancarkan darah dikawasan zakar, menguatkan otot-otot zakar dan membuatkan zakar tahan lama dan lasak.

 • Kopi Kelapa Dara adalah minuman berkhasiat yang dirumus khas dengan gabungan beberapa herba hebat yang kaya dengan khasiat dan tenaga. Ianya membantu melancarkan peredaran darah dan meningkatkan stamina

  Kopi Kelapa Dara Rm50.00

  Kopi Kelapa Dara adalah minuman berkhasiat yang dirumus khas dengan gabungan beberapa herba hebat yang kaya dengan khasiat dan tenaga. Ianya membantu melancarkan peredaran darah dan meningkatkan stamina

 • Menambah kekuatan dan daya tahan seksual
Menambah nafsu seksual
Mencegah pancutan pra matang
Memantapkan ereksi zakar serta zakar lebih keras

  Gali-Gali Ubat Kuat Lelaki Rm65.00

  Menambah kekuatan dan daya tahan seksual
  Menambah nafsu seksual
  Mencegah pancutan pra matang
  Memantapkan ereksi zakar serta zakar lebih keras

 • Menambah tenaga seksual lelaki
Menambah air mani lelaki
Memantapkan ereksi zakar

  Power V Gold Ubat Kuat Lelaki Rm30.00

  Menambah tenaga seksual lelaki
  Menambah air mani lelaki
  Memantapkan ereksi zakar

Page 1 of 212